Kanelstænger med fuldkorn.
Disse Kanel stænger er med ægte kanel og fuldkorn, som gør dem blodsukker stabliserende.
En sund snack som kan bruges i madpakkerne, som morgenmad eller eftermiddags snack.
Ingredienser:
1 1/2 dl øko. boghvedegryn
1 dl sesam frø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1/2 dl. birkes
4 dl øko. rugmel
1/2 dl. hvedeklid
2 tsk. fint havsalt
1/2 tsk. kardemomme
1 tsk. ægte kanel (der er stor forskel på effekt og smag så sørg for det er en god og ægte kanel)
1 tsk. bagepulver
1 1/2 dl. øko. olivenolie
2 1/2 dl vand.
Redskaber:
Kagerulle og bagepapir
Fremgangsmåde:
Bland alle de tørre ingredienser godt, inden du tilsætter olie og vand.
Når du har samlet dejen tager du halvdelen og ruller ud mellem to stykker bagepapir, hvorefter du stille skære stængerne i de ønskede stykker, som gør dem knækbare efter bagning.
De skal bages ved 180 grader varmluft i ca. 15-18 min alt efter ovn.
De får deres hårhed og sprødhed så snart de er afkølet.
Opbevaring i en tætsluttet beholder gerne kagedåse.