Kombinations behandlinger med Zone, Ansigt og Bach terapi.

At behandle med flere tiltag på én gang kan ofte fremskønne processen derfor er det altid godt at kombinerer behandlingen.

Alle kommer med forskellige udfordringer selvom de lyder ens. Derfor tilbyder jeg at man kan kombinere behandlingerne da de hver i sær, kan understøtte hinanden positivt.

Ansigtsterapi med Infrarød tæppe giver varmen indefra mens man giver kroppen en ekstra ro, som er utrolig god til dem der lider af gigt, stress, eller har andre udforinger hvor kroppen har brug for efter hjælp til at genfinde varmen og roen.

 

Zoneterapi er rigtig god til at kombinere med stort set alle behandlinger da man kan komme ind og arbejde med stort set alle udfordringer, og samtidig er behandlingsformen til alle uanset alder.

 

Bach terapi er utrolig god at kombinere alle behandlinger med, da de fleste sygdomme kommer/er med til at give en masse bekymringer, spekulationer og følelser som man kan have svært ved at acceptere eller håndtere, dette giver ofte anledning til at andre sygdomme kan blusse op. Bach er til alle de følelser man kan syntes at have svært ved, så man behøver ikke at være syg, men det kunne også være hjælp til tålmodighed, mørkeræd, møder/fremlæggelser, jalousi, bitterhed, sorg, manglende selvtillid osv.
Vi har alle følelser, og Bach kan hjælpe med at få den positive side frem i alle følelser.

Bestil tid her

Se priser og valgmulighed under bestil tid.

Er det arbejdsrelateret (stress, hovedpine pga. PC/arbejdsmiljø, rygsmerter, mv.) kan du høre din arbejdsgiver om de har en sundhedsforsikring som vil dække behandlingen. Er du medlem af sygeforsikringen “Danmark” giver de tilskud til zoneterapi behandling hvis du har været forbi lægen med dine udfordringer.