Som børnesundhedsvejleder er mit udgangspunkt holistisk.

At se dig som helhed og have fokus på årsagen, er min første prioritering.

Ikke symptomer som lægen ofte lægger mest vægt på.

At se dig som helhed og have fokus på årsagen, er min første prioritering og ikke symptomer som lægen ofte lægger mest vægt på.

Jeg er ernæringsuddannet, som ikke hører under en sundhedsplejerske uddannelse

Almindelig medicin har ofte bivirkninger, jeg arbejder med alternativer til medicin. Nogle gange er almindelig medicin også nødvendigt, men ofte kan supplerende alternativer være en hjælp til dette også.

Forskellen fra den traditionelle sundhedsuddannelse som læger, sygeplejersker og sundhedsplejerske er: Jeg har lært om ernæring, kosttilskud, den nyeste forskning omkring tarmbakterier, bredere forståelse af fødevare-reaktioner, homøopati, Bach, Tapping, mm.

Mit udgangspunkt er fysisk aktivitet, sund og varierende kost, dette er grundlagt for alt, derudover er der masse er gode tiltag der kan hjælpe jer alle i en positiv retning, som jeg vil glæde mig til at hjælpe dig/jer med.

På min Facebook og Instagram vil i kunne følge med i sunde tips, til børnefamilier i alle aldre og samt mad med ekstra fokus på de grønne elementer og mange retter.

Jeg er ikke fanatisk men et stabilt blodsukker til alle i familien er skønt, da det giver en anden rummelighed, hvor man føler der er plads til alle, store som små.

For hvem kender ikke til de dage hvor man knap nok får foden inden for døren, og så er de sultne! Det er der råd for, man behøver nemlig ikke at fylde sig med kiks, boller, eller andre hurtige kulhydrater der får ens blodsukkersvingninger i sving.

En rugbrødsmad fyldt med fuldkorn og nogen grønsagsstænger eller frugt stykker kan nemt slukke “ildebranden” når børnene kommer sultne hjem.

Følg med på de sociale medier og min hjemmeside www.barniharmoni.dk

(Siden 2008 har kost og speciel kost været i fokus, grundet overvægt, intolerance og ubalance.)

Jeg bliver certificeret Børnesundhedsvejleder 1. marts 2019.