Det kan være en jungle at finde ud af om man er allergisk, intolerant eller har en reaktion fra bestemte fødevarer.

At have smerter eller anden form for ubehag er ikke altid forbundet med en allergi, men derfor er det stadigvæk ubehageligt at have ondt eller være utilpas.

 

En allergitest ( IgE ) kan man få igennem en speciallæge, via blodprøven kan det påvises om man er allergisk. Det skal siges at det i få tilfælde kan være svært at påvise en glutenallergi også kaldet cøliaki. Allergi er i de fleste tilfælde arvelige, og man har det med sig hele livet, men ved at ændre livsstil og kost, vil man kunne påvirke ens gener til det bedre.

Intolerance kan ændre sig afhængig af kost og livstil, ved at arbejde med disse kan man reducere dem og endda eliminere dem. Blodprøvetesten kan fortælle om man optager tingende dårligt.

 

En fødevare reaktionstest (IgG) vil fortælle hvilken fødevare du reagerer på, på tidspunktet man får taget blodprøven, grunden til jeg skriver tidspunkt, er fordi at man kan være heldig at spise sig ud, af fødevarer man førhen har reageret negativt på, i form af kløe, mavesmerter, oppustede, udslet osv. Derfor vil to blodprøver ikke give samme udslag hvis man har ændret kosten.

 

En IgG test kan ikke fås hos lægen men er selvbetalt.

 

Hvis man er interesseret i denne test, kan i igennem mig købe den med 10% rabat.

Dette tilbud er kun for dem der er i konsultation vedr. vejlening.

Bestil tid her