Voksenlivet kan være hårdt, og vi er blevet dygtige til at presse os selv til at nå ting, der ofte ikke er nødvendige, og vi glemmer at pleje os selv og hinanden. Er du udbrændt i krop og sjæl efter lang tids belastning, vil Olive være et godt valg. Måske har du mistet en nær ven, et dødsfald i familien, er sagt op, ramt eller vidne til ulykke eller anden voldsom begivenhed, vil Fuglemælk kunne hjælpe.

 

At være voksen er ofte forbundet med et stort pres og en masse forventninger, og gemt i disse er der fyldt med følelser der ofte bliver negligeret og ikke anerkendt

 

Har du svært ved at tage dig sammen til at få udrettet opgaver, er du bange men ikke ved hvorfor, tvivler du på dig selv, er du meget utålmodig, er du en hønefar/mor, lider du af tankekværn, jalousi, had, eller vrede, dette er normale følelser der kan opstå hos alle og har du svært ved at tackle disse kan Bachs blomsterremedier hjælpe.

 

Er du tvivlene og har svært ved at tage en beslutning, eller er du ikke god til at sige fra, så kan Bach hjælpe med at styrke dig i at kunne mærke dig selv og stå ved dine beslutninger.

 

Ingen af Bachremedierne vil lægge låg på, eller fortrænge sunde naturlige behov.

Bestil tid her

Bachs blomster remedier er uden bivirkninger og ufarlig at bruge og alle konsultationer er fortrolige.

Jeg er uddannet v/Den Internationale Bachterapeutuddannelse i Skandinavien, v/Susanne Løfgren.