Om Bach terapi

Systemet med Bachs blomsterremedier blev opfundet i 1920 érne, og er siden udbredt til hele verden, det består af blomster der har ligget i kildevand og hjælper på følelser.

Dr. Bach var uddannet læge, og har blandt andet arbejdet som patolog og bakteriolog på The London Homoepathic Hospital (i dag Royal London Hospital for Integrated medicin) som det engelske kongehus den dag i dag stadigvæk benytter.

 

Det, der ifølge Dr. Bach gør mennesker syge, er, at der findes en konflikt mellem sjæl og personlighed eller sagt med andre ord, at man ikke lever i overensstemmelse med det, ens hjerte byder en at gøre.

Blach blomster remedier findes i 38 udgaver, disse repræsenterer de 38 følelser vi mennesker, dyr og planter har. Derudover er det et nødhjælpsremedie der kan bruges uafhængig af de andre, hvis man er i en situation hvor det kan være brugbart.

 

Det er enkelt og nemt, hvilket gør brugen af Bachs remedier elskeligt. Det kan bruges udvortes og indvortes. Der er ingen bivirkninger og kan bruges af alle uanset alder. Bachremedier er en homøopatisk fortynding ca. 1:100.000, der virker energetisk på tanker og følelser, og derigennem indirekte på den fysiske krop.

Hvad kan Bachs blomster remedier hjælpe med?

 

Disse 38 enkelt remedier kan hjælpe på enhver følelsestilstand der måtte opstå.

Det kan være tænder der er på vej = det er et fremmede element for et barn, følelsen kan være voldsom for nogle børn, hvor de græder meget, mister appetitten eller er urolige, fordi de ikke ved hvad der sker i deres mund, men de har en følelse af der sker noget, de kan også blive bange og utrygge.

  • Barnet starter i vuggestue, skole, eller flytter (det kunne også være en voksen der flytter, skifter arbejde, bliver alene osv.)
  • Dårligt selvværd, usikker, kendt frygt, ukendt frygt.
  • Kan ikke lide sig selv, har ikke nogen energi, føler sig ikke god nok.
  • Er blevet forældre, venter barn, skal føde, er blevet storebror.
  • Føler sig ikke god nok, kan ikke lide sig selv, kritiserer sig selv.
  • Ja, alt hvor en følelse kan opstå.

Ingen af Bachremedierne vil lægge låg på, eller fortrænge sunde naturlige behov.

 

For tider og pris se under bestil tid her.

Bestil tid her

Er du/i, i tvivl om jeg kan hjælpe er i velkommen til at fremsende en mail da jeg ofte er i konsultation og derved ikke har mulighed for at besvare telefonopkald.

 

Bachs blomster remedier er uden bivirkninger og ufarlig at bruge og alle konsultationer er fortrolige.

Jeg er uddannet v/Den Internationale Bachterapeutuddannelse i Skandinavien, v/Susanne Løfgren.