Pandekager – plantebaseret/vegansk
Fredags hygge og børnefødselsdag!
Ingredienser: (Vær opmærksom på der er stor forskel på smag fra de konventionelle til de økologiske vare)
1 kg øko. mel
100 g øko. peanutbutter
60 g øko. rørsukker
2 tsk øko. vaniljesukker
1 tsk. salt.
3 spsk. øko. koldpresset jomfru kokosolie
1 1/2 liter øko. Havremælk fra Naturli (vær opmærksom på der er stor forskel ved brug af de forskellige plantemælk varianter, havremælken giver dig meget sprøde pandekager, soya med calcium giver dig meget tykke/bastante pandekager)
(Hvis man stager udgangspunkt i 1 liter plantemælk så skal der kun bruges 800 g mel.)
Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt stille din plantemælk mens du rører med din håndmixer til dejen er lind og fin.
VIGTIGT i forhold til bagning!
Varm din pande godt op, brug kun en knivspids koldpresset jomfru kokosolie til panden første gang!!
Der skal ikke tilsættes yderligere fedtstof på panden da dette får dem til at skille ved bagning!
(Syntes du ikke de tager nok “farve” så tilsæt lidt mere af den koldpresset jomfru kokosolie og en tur med håndmixeren.)
Rigtig god weekend derude.