Denne opskrift er ekstrem simpel og i vil elske den!
Ingredienser:
1 ds. Økologisk kokosmælk (400ml, og ikke light)
180g økologisk kokosmel (økologisk kokosmel er mere saftigt, end den konventionelle)
2 stk. vaniljepulver
½ knivspids havsalt
200g 70% chokolade
Sådan gør du:
Ta´ dåsen og stil den på køl i mindst 1 døgn!
Åben dåsen og alt burde nu være blevet fast (kokosfedt), kokosfedt hældes i en skål hvorefter resten tilsættes og røres til en homogen og fast masse. (hvis der er kokosvand i bunden skal dette ikke med i, og der skal nedjusteres lidt i forhold til kokosmel)
Fordel kokosmassen i isternings bakker og lad dem stå i fryseren i et døgn. (frysevenlige bøtter kan benyttes og de kan skæres ud i mundrette stykker, hvis ikke man har isternings forme der passer)
Smelt chokolade og vend Bounty stykkerne deri, og pynt med kokos, guld eller hvad man har lyst til.
Opbevares i en lufttæt beholder i køleskab.
PS. En god kokosmælk gør dem ekstra lækker!