Vegansk koldskål, som er hurtig og nem at lave.
Ingredienser:
1 liter Soya mælk
1/2 liter Alpro soya yoghurt natural (Alpro mild & creamy)
1 tsk vanilje sukker
1/2 stang vanilje
150g øko. Agavesirup
1-2 økologiske citroner
Fremgangsmåde:
Bland Alpo soya yoghurt og vanilje stang (sørg for at få rørt vaniljestangen godt ud så der ikke kommer klumper.)
Hvis man godt kan lide den ekstra sød så kan der tilsættes 1/2-1 tsk. vanilje sukker.
Hæld hele soya mælken op, tilsæt agavesirup og citronsaft, riv på et meget fint rivejern skælden fra en 1/2 citron og tilsæt.
Rør med et piskeris det hele godt igennem og stil det på køl i 1-2 timer.
Top koldskålen med klassiske kammerjunker, frisk frugt eller granola, det er kun fantasien der sætter grænser.
“Fotos kan ses på instagram.”
God sommer derude.
Kh. Malene.