Fysiurgisk massage hvor der bliver arbejdet dybt i væv og muskulatur.

Massage er godt for alle, det kan lindre smerter som skyldes infiltrationer og muskelspændinger, der blandt andet kan være opstået på grund af skader eller andre problemer i bevægelsesapparatet.

Lidt under halvdelen af kroppens vægt, består af muskler. Når musklerne arbejder, afgiver de affaldsstoffer (mælkesyre osv.) Disse affaldsstoffer ledes normalt væk via blodkredsløbet og lymfesystemet. Hvis vi sidder for meget i den samme stilling, f.eks. foran en computer kan disse affaldsstoffer ophobes, med resultat af ømme, trætte og stive muskler. Det samme kan ske, hvis vi træner hårdt kredsløb og styrketræning og store arbejdskrav stilles til muskulaturen.

Massage løsner og blødgør musklerne, dette sætter gang i blodcirkulationen og hjælper med at fjerne uønskede affaldsstoffer der med tiden kan hobe sig op. Massage har også en positiv effekt på kroppens nervesystem, det er bl.a. derfor at massage virker beroligende og afstressende.

Bestil tid her

Se priser og valgmulighed under bestil tid.

Hvis det er arbejdsrelateret (stress, hovedpine pga. PC/arbejdsmiljø, rygsmerter, mv.) kan du høre din arbejdsgiver om de vil lave en firma aftale, da det er fuld fradragsberettiget for en virksomhed hvis det er forebyggelse for medarbejderens ve og vel.

 

Det er også muligt at lave en bruttolønsordning, det vil sige, at medarbejderne én gang årligt tilkøber et givent antal behandlinger på et klippekort. Klippekortet kan inden for det følgende år effektueres hos Barn i harmoni.

Behandlingsordninger er skattefrie for medarbejderne, hvorfor den faktiske besparelse er ca. 35-42 procent afhængigt af den enkeltes indtægts- og skatteniveau.

læs mere på skat.dk