Kartoffel porresuppe
3 øko. løg (hvis de er meget store så er to nok)
1 kg. øko. kartoffler
2 1/2 porre
150-200 ml Naturli soya (justeres efter smag)
1 tsk. af hver urtesalt fra Herbamare både rød og grøn (man kan bruge deres boullion istedet)
1/2-1 tsk. timian
1/2 tsk. basilikum
1/2 tsk. paprika
1/2 tsk. Gurkemeje + peber
1 knivspids chili (kan undlades)
Kokosolie til at svitse i
kogt vand
soltørret tomater
-Start med at rengøre alle grøntsager.
-Skralde og snit derefter løg.
-Skær kartofler og porre i mindre stykker.
-Smelt kokosolien og tilsæt chili, gurkemeje, peber og paprika.
-Tilsæt de hakkede løg til den varme kokosolie, når de er gyldne tilsættes de skrællede og skåret kartofler, lad dem simre i 2 min, tilsæt derefter dine porre, timian og basilikum og lad dem simre med i 2 min. (rør gerne, så alt bliver vendt og får smag.) Tilsæt den kogte vand så alt er dækket og lad det simrer i 10-12 min (til kartoflerne er møre, afhænger af hvor store tern man har skåret) mens det står og simrer tager du en pande og svitser lidt stoltørret tomater til drys på din suppe! (smager himmelsk)
Når suppen er “mør” blendes den igennem, stilles igen på blusset hvor man tilsætter Naturlig soya som giver suppen det sidste pift og cremet fornemmelse, hvis man ønsker en mere lind suppe tilsættes mere Soya eller vand efter smag.